4 apr. 2011

Vedetism! :-J

Astazi am urmarit la televizor un reportaj despre “vedetism”. Cateva modele care au prezentat lenjerie intima si tricouri sportive au fost intrebate urmatoarele: “ Ai vrea sa fi vedeta?” sau “ Ce ai face pentru a ajunge o vedeta?” Majoritatea bineinteles ca au expus zambetul rozaliu pe sticla si raspunsul a fost unul subinteles. Gen “ Ha Ha..paiiii, multee!” Sutienu` plin si capu` gol :-J
Dar intrebarea este ce vor cu adevarat cele care intra in lumea larga: faima, bani, imagine, un sot bogat si cu 30 ani mai in varsta [insa atata timp cat exista dragoste, ea nu are varsta – cam asa era nu?!] :-??
Oare putem spune ca sunt vedete Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Nicolas Cage, Leonardo Di Caprio, Charles Chaplin, Amza Pellea, Stela Enache, Dida Dragan, Maria Tanase? Lista poate continua.. ii putem numi, insa sensul s`a schimbat in ultimii ani.. Prefer sa`i numesc oameni celebrii, cu verticalitate, care stiu/stiau sa faca fata diverselor situatii, care si`au iubit meseria, s`au remarcat prin talent, au facut din pasiune nu pentru bani! Acestia merita admirati! Ce se poate numi vedeta? Un prezentator care tipa si scuipa in direct, un producator care aduce alte 2 “vedete” si le ofera bani pentru a se parui, un caine care sta in cap, o eleva care apare pozata goala iar pozele circula prin e`mail, un fost securist, un principal suspect al unei crime din comuna Nush`care si alte lichele! /:)
Numim vedeta fiecare pitsipoanca venita din spatele blocului care isi onduleaza corpul sau orice “mapets” care crede ca televiziunea si freza inseamna totul in viata asta. Dar la oamenii de pe strada v`ati gandit? Sau familiile numeroase cu 8 copii la masa, fiecare cu o felie de paine unsa in brate, fara lumina si altele?! Sa dau si un exemplu concret si recent: la biserica, de sambata mortilor :| dupa slujba, ies oamenii cu cosurile de pachetele sa imparta de pomana; cei de`ai bisericii stateau la usa exact ca securitatea. Afara razboi, care cu sacii care cu valizaa, sa`ti ia din plasa si nu alta… tipete si urlete mai ceva ca in `89! Imagine ingrozitoare si inca mai au suflare falsurile astea de oameni care se dau pe sticla?!? Mie sila de unele lucruri K Peste unele nu poti trece cu vederea, cu toate astea.. esti in Romania!
Sunt oameni aceia care se gandesc la ziua de maine si au pricepere la ceva! Aceia care platesc lunar lumina, gaz, intretinere, si nu se muta dintr`o vila in alta. Care se duc sa faca cumparaturi,nu sunt asteptati cu mancarea pusa si praful sters. Care isi plimba copilul prin parc si nu il lasa cu bona. Aceia care au sentimente si resentimente si isi au D`zeu lor fiecare…

P.S. Cateva linkuri care pun in valoare VEDETELE ROMANIEI!!! ( Foarte penibile) :|

http://www.youtube.com/watch?v=pEodzjGNhlk&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=0B6fQD3PSXk&feature=player_embedded#at=113

http://www.youtube.com/watch?v=s-gYux5gxWA&feature=related

Niciun comentariu: